How To Cuisine Amerikansk sjokoladekake



Amerikansk sjokoladekake     By:www.kakemonsen.no

Amerikansk sjokoladekake
Ingredienser 

BUNN:
1 dl finhakkede, steinfrie svisker
4 ss appelsinsaft
225 g m?rk sjokolade
115 g sm?r
3 eggeplommer
1 dl sukker
35 g hvetemel eller maisenna
100 g ristede og hakkede pecann?tter
3 eggehviter
1 dl sukker


GLASUR OG PYNT
225 g m?rk sjokolade
115 g sm?r
1 ss lys sirup
50 g ristede og hakkede pecann?tter

16 hele pecann?tter

Slik gjør du

BUNN:
La svisker og appelsinsaft trekke i 1/2 time. Smelt sm?r og smelt sjokoladen i dette. Pisk eggedosis av egg og 1 dl sukker. R?r sjokoladeblandingen i. Tilsett mel, n?tter, svisker og appelsinsaft. Pisk eggehvitene meget stive. Dryss i 1 dl sukker og pisk videre r?ren er glatt. Bland f?rst 1/3 i kakedeigen og vend deretter resten forsiktig i. 
Legg bakepapir i bunnen av en ca 22 cm springform. Sm?r papiret og sidene av formen. Hell r?ren i. Stekes ved 190 grader i ca 40 minutter.
Avkj?l kaken og trykk den jevn, for den vil synke i midten. Vend kaken p? en rist og fjern bakepapiret i bunnen.


GLASUR:
Smelt sjokolade, sm?r og sirup i vannbad. Avkj?l til glasuren er s? tykk at den kan sm?res p? kaken. Legg f?rst p? et tynt lag, la dette stivne, og sm?r deretter p? resten. Pynt med hakkede n?tter rundt kanten av kaken og de hele n?ttene opp?.


Dette er den typen sjokoladekake som er litt r? inni. Alts? den beste typen, sp?r du meg! Sjokoladen m? v?re god- dvs h?yt innhold av kakao. Pecan kan byttes ut med andre n?tter- eller sl?yfes!

0 comments:

إرسال تعليق

American Cuisine Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger